Laineen voitot jatkuvat

11.9.2004  |  14:40

Laine kaksinpelin välierissä ja nelinpelin finaalissa

Emma Laine (WTA 300) etenee mainiosti naisten 25.000$ ITF-turnauksessa Madridissa. Perjantaina hän voitti kaksinpelin puolivälierissä seitsemänneksi sijoitetun Saksan Antonia Maticin (WTA 248) 6-1, 7-5. Laine johti toista erää jo 4-1, mutta Matic kiri tasoihin. Seitsemäs ottelupallo toi Laineelle voiton, joka vei hänet välieriin. Siinä on vastassa jälleen saksalaispelaaja, neljänneksi sijoitettu Adriana Barna (WTA 221). He kohtaavat nyt ensimmäisen kerran.
Tämä on Laineen toistaiseksi paras sijoitus 25.000$ ITF-turnauksissa, joita hän on pelannut yhdeksän. 50.000$ ITF-turnauksessa Laine oli maaliskuussa finaalissa. Laine on kerännyt turnauksesta jo 11,5 WTA-pistettä.
Pienemmässä nelinpelikaaviossa on edetty kierrosta pidemmälle. Kolmosiksi sijoitetut Laine ja Ruotsin Hanna Nooni menivät loppuotteluun voittamalla kakkossijoitetut Rosa-Maria Andres-Rodriguezin Espanjasta ja Bahia Mouhtassinen Marokosta 6-4, 6-2. Tämä on Laineen ensimmäinen 25.000$ nelinpelin finaali. Hän on ollut välierissä kahdesti, molemmat olivat tämän vuoden kesäkuussa. Lenzenheidessa Laineen parina oli Ranskan Kildine Chevalier, Båstadissa sisar Essi Laine. Emma eteni kesäkuussa myös 50.000$ -turnauksen välieriin Marseillessa parinaan Argentiinan Mariana Diaz-Oliva.