Jännitysnäytelmiä Cinia JPG -kilpailuissa

22.1.2018  |  20:50  |  Raportit

Cinia Junior Grand Prix pelattiin viikonloppuna neljällä eri paikkakunnalla kaikissa sarjan ikäluokissa. Tuplamestareita löytyi tällä kierroksella kaikistä ikäluokista; Fiona Kallio 16-vuotiaissa, Emma Tuominen 10-vuotiaissa, Stella Remander 14-vuotiaissa ja Felix Alopaeus 12-vuotiaissa.

Turun Verkkopalloseura järjesti 12-vuotiaiden Cinia JPG-osakilpailun, jossa finaalit pelattiin maanantaina.

Tyttöjen kaksinpelin mestariksi kamppaili Smash-Kotkan Daria Bibania. Finaalissa kaatui Smash Helsingin Julia Lintu. Pojissa puolestaan kultaisen mitalin otti HVS Tenniksen Otso Martikainen, joka löi finaalissa ykkössijoitetun Espoon Tennisseuran Felix Alopaeuksen.

Nelinpelien kirkkaimmat pokaalit menivät pojissa Felix Alopaeukselle ja Leo Stenlundille (ÅLK) ja tytöissä Liinu Heiskaselle (TaTS) ja Kaisla Mattilalle (TVS-Tennis),

12-vuotiaisen reiluksi eli Fair play -pelaajaksi valittiin HVS:n Emilia Lehtinen.

Cinia JGP 1. osakilpailu 12v, TVS

Todellisia kamppailuja

16-vuotiaiden osakilpailu miteltiin Oulun Verkkopalloseuran isännöimänä ja mukana oli 30 kärkijunioria. Tyttöjen kaksinpelien finaali oli todellinen kamppailu lahtelaisen Fiona Kallion ja oululaisen Elli-Roosa Uusitalon välillä. Voitto meni Kallion nimiin erin 6-7, 7-6, 6-1. Myös nelinpelissä Kallio juhli voitto yhdessä Jyväskylän Vilma Koposen kanssa. Hopealla jäivät Vaasan Veera Ylipulli ja Kouvolan Maisa Knuutila.

Myös poikien kaksinpelin finaali oli jännitysnäytelmä turkulaisten Tuomas Rikkosen ja Kasper Byskatan välillä. Kaksinkamppailu päättyi Rikkoselle erin  5-7, 6-3, 7-6. Poikien nelinpelin mestaruus meni HLK:n Alex Lindqvistille ja Oskar Stumpfillr.

Reilun pelin Fair Play -palkinnon nappasi Rovaniemen Verkkopalloseuran Laura Mustonen.

Cinia JGP 1. osakilpailu 16v

Kaikki kisakuvat OVS:n facebookissa

Tsemppaava Fair Play -pelaaja

Jyväskylän Tennisseura isännöi 10-vuotiden Cinia JGP -osakilpailua. Tyttöjen kaksinpelin mestariksi kruunattiin Emma Tuominen (Smash) ja poikien pokaalien nosti ilmaan Lucas Eriksson (ÅLK). Nelinpeleissä mestari olivat tytöissä Emma Tuominen ja Milla Kotamäki (TaTS) ja pojissa Oliver Kiljunen (JTS) ja Jesse Savusalo (OVS). Emma Tuominen oli siis kauden ensimmäisen osakilpailun tuplamestari.

Aava Eriksson (ÅLK) palkittiin turnauksen Fair Play -pelaajana. Perusteluina kisaorganisaatio mainitsee esimerkillisen ja tsemppaavan käytöksen. Eriksson myös osoitti upeaa rehellisyyttä kaksinpelissään, kun hän tuomitsi itseään vastaan pisteen pallon pompatessa kahteen kertaan vastustajan tätä huomaamatta.

Cinia JGP 1. osakilpailu 10v

KUVA-ALBUMI

Sijoitetut pitivät pintansa

14-vuotiaiden Cinia JGP-osakilpailussa Kaarinassa sijoitetut pitivät pintansa. Poikien ykkössijoitettu Oliver Byskata (ÅLK) löi finaalissa seurakaverinsa seitsemänneksi sijoitetun Axel Valavaaran erin 4-6, 6-2, 6-0. Tytöissä puolestaan ykköseksi rankattu Stella Remander (Lohja Tennis) otti voiton Asta Miettisestä (ÅLK) erin 6-1,6-1.

Nelinpelissä poikien mestareiksi pelasivat Daniel Kotka ja Axel Valavaara ja tytöissä Asta Miettinen ja Stella Remander.

14-vuotiaiden Fair Play- pelaajaksi valittiin Tatu Karvinen Hyvinkään Tennisseurasta.

Cinia JGP 1. osakilpailu 14v

Cinia Junior Grand Prix jatkuu neljällä osakilpailulla maaliskuun lopulla 30.3.-2.4. Vuonna 2018 pelaajien Cinia JGP:n sarjapisteet julkaistaan www.tennisassa.fi -sivuilla, kohdassa Ranking. Pistetilanne ei vielä näy.

Valokuvaaja Ville Vuorinen kuvasi viikonloppuna Turussa ja Kaarinassa. Oheisesta linkistä pääset katsomaan kuvia salasanalla.

Onnittelut kaikille mitalisteille ja Fair Play -pelaajille!

Valokuvaaja Ville Vuorinen kuvasi junioreita Kaarinassa ja Turussa. Jutussa muutama kuva mukana.
Salasana: TennisTaliKaarina
Voit käyttää kuvia omaan käyttöösi mainitsemalla kuvaajan nimen. Kuva: Ville Vuorinen