IPP Junior Open käynnissä

16.2.2004  |  16:15

uho Paukku ja Jennifer Holmberg selvittivät suomalaisista tiensä karsintojen kautta IPP Junior Openin pääsarjaan Finland Tennis Clubilla Helsingissä.HVS:n Paukku sijoitettiin poikien kaksinpelin pääsarjan ykköseksi rankinginsa 77 ansiota. Hän joutui ottamaan vauhtia karsinnoista, kun päätös lähteä kisaan mukaan tuli ilmoittautumisajan jälkeen. Karsinnoissa Paukku voitti Antti Vallilan 6-0, 6-0 ja Venäjän Sergei Barkhoudarianin 6-2, 6-2. Pääsarjan ensimmäisellä kierroksella Paukusta ottaa mittaa Viron Siim Mutso. Poikien karsintojen toiselle kierrokselle selvitti tiensä Ahvenanmaan Karl Berthen. Hän hävisi viimeisellä kierroksella Venäjän Grigori Muzilille, mutta pääsi pääsarjana lucky loserina. Ensimmäisellä kierroksella Berthen saa vastaansa kakkossijoitetun britti Anthony Scraggin. Jesper Saarni oli samoin toisella kierroksella, mutta hävisi Latvian Krisjanis Stabinsille. Tyttöjen karsinnat selvitti TaTS:n Jennifer Holmberg voitettuaan ensin Venäjän Julia Kharevichin 6-1, 6-4 ja sitten Latvia Darta Vitolan 6-4, 6-0. Linda Lundqvist, Janika Heinonen ja Ina Kauppila hävisivät karsintojen viimeisellä kierroksella. Linja ja Janika pääsivät kuitenkin pääsarjaan lucky losereina. Kaksinpelien pääsarjojen ensimmäistä kierrosta pelataan maanantaina, nelinpelit käynnistyvät tiistaina. Finaalit pelataan perjantaina 20.2. www.smashtennis.org

Seuraava uutinen: Yleisten luokkien SM-kilpailut… →