Emma Laine jälleen turnausvoittoon

13.4.2004  |  00:00

Emma Laine voitti jo kolmannen naisten 10.000$ ITF-turnauksen, nyt Torre del Grecossa, Italiassa.

Emma Laine ylsi jo kolmanteen naisten 10.000$ ITF-turnausvoittoon sunnuntaina Torre del Grecossa, Italiassa.
Kauden ensimmäisessä massakenttäturnauksessaaan Laine voitti ensin viidenneksi sijoitetun Italian Raffaella Bindin (WTA 420) luvuin 6-3, 6-0, sitten Espanjan Anna Fontin (WTA 541) 6-2, 6-0, puolivälierissä Viron Margit Rüûtelin (WTA 596) luvuin 6-2, 6-1 ja välierissä kisassa ykköseksi sijoitetun Hollannin Michelle Gerardsin (WTA 334) 7-5, 4-6, 6-4.
Sunnuntain finaalissa Laine kohtasi kakkoseksi sijoitetun Etelä-Afrikan Chanelle Scheeepresin (WTA 423).  Scheepers voitti ensimmäisen erän 6-3. Laine vei toisen 6-4 ja pyysi sitten kilpailun fysioterapeutin paikalle, sillä tunsi jalassaan kiristävän tunteen. Fysio ehdotti jopa ottelun keskeytystä, mutta kun kiristys helpotti, Laine jatkoi vieden kolmannen, ratkaisevan erän 6-0.
Tuoreimmasta rankingistaan, WTA 340, Laineella ei vielä tässä turnauksessa ollut hyötyä, sillä hän pääsi kisaan edellisellä rankingillaan 496 eikä tullut näin sijoitetuksi.
Nelinpelissä Laineen sisarukset Essi ja Emma etenivät puolivälieriin, jossa hävisivät kakkossijoitetuille Hollannin Gerardsille ja Marielle Hooglandille 3-6, 3-6.
Essi Laine joutui aloittamaan kaksinpelin karsinnoista, joiden ensimmäisellä kierroksella hävisi Italian Valentina Sulpiziolle 1-6, 1-6