Tennisliitto on tarjonnut vuoden 2012 alusta lähtien kaikille jäsenseuroilleen ilmaisena palveluna jäsenrekisteriohjelman. Ohjelma on selainpohjainen, joten mitään tiedostoja ei tarvitse ladata omalle koneelle. Tämä mahdollistaa myös rekisterin käytön useilta koneilta aikaan ja paikkaan sitomatta. Tiedot on suojattu salasanoilla ja SSL-salauksella, joten myös tietosuoja on hyvällä tasolla. Ohjelmalla voi hallita jäsenrekisterin ohella jäsenmaksujen laskutusta.

Ohjelma avautuu osoitteesta www.tennisrekisteri.fi.

OHJEET REKISTERIN KÄYTTÖÖNOTTOON

1) Tilaa seuran pääkäyttäjätunnus täyttämällä tilauslomake TÄÄLLÄ. Tarvittaessa saat lisätietoa Tennisliiton seurapalvelupäällikkö Henrik Zilliacukselta (henrik.zilliacus@tennis.fi).

2) Lähetettyäsi lomakkeen saat tunnukset ja kirjautumisohjeet.

3) Seuran nykyinen rekisteri voidaan syöttää uuteen ohjelmaan joko manuaalisesti tai massa-ajona excel-taulukosta. Saat ohjeet seurapalvelupäällikkö Henrik Zilliacukselta (henrik.zilliacus@tennis.fi).

Käyttöönottoon liittyvissä asioissa apua saa seurapalvelupäällikkö Henrik Zilliacukselta. Lisäksi seurat voivat tilata käyttökoulutuksen omakustannushintaan.

Käyttöohjeet voi lukea Tennisrekisteristä kirjautumisen jälkeen.