LähiTapiola Street Tennis kiertue 2019

Suomen Tennisliitto ja tennisseurat järjestävät LähiTapiola Street Tennis kiertueen jälleen maalis-toukokuussa 2019. Kiertueen tavoitteena on tehdä tennistä tutuksi koulujen ja päiväkotien oppilaille ja opettajille sekä saada tennisseuroihin uusia harrastajia. Kiertue koostuu kolmesta elementistä, jotka ovat lajiesittelypäivät, avoimet ovet sekä liittymiskampanja. Toivomme, että kaikki kiertueelle osallistuvat seurat ovat mukana kaikissa kolmessa elementissä.

LÄHITAPIOLA STREET TENNIS LAJIESITTELYT
Lajiesittelyt ovat yhden päivän tapahtumia, joissa oppilaat pääsevät kokeilemaan tennistä 30-45 minuutin ajan. Lajiesittelyt järjestetään pääosin koulujen omissa tiloissa, mutta niitä voidaan pitää myös tennishallilla tai muussa liikuntakeskuksessa, jos koulu saa järjestettyä kuljetukset. Kaikki lajiesittelytapahtuman välineet tulevat Tennisliitolta. Tapahtumia ohjaavat Tennisliiton kiertuemanageri sekä seuran ohjaajat. Seura sopii tapahtumien aikataulut koulujen kanssa.

LÄHITAPIOLA STARTTITENNIS AVOIMET OVET
Avoimet ovet järjestetään tennishalleilla tai ulkotenniskentillä 1-2 viikon sisällä lajiesittelyistä. Lapset kutsutaan vanhempiensa kanssa tutustumaan seuran toimintaan. Tapahtumat ovat osallistujille maksuttomia. Tapahtumia markkinoidaan lajiesittelyissä, sosiaalisessa mediassa ja muissa paikallisissa kanavissa. Avoimissa ovissa osallistujat saavat pelata omatoimisesti, mutta on tärkeää, että seuran ohjaajat opastavat osallistujia ja esittelevät seuran toimintaa.

LIITTYMISKAMPANJA
Osana Street Tennis -kiertuetta Tennisliitto ja LähiTapiola tarjoavat 500 ensimmäiselle uudelle seuran toimintaan mukaan ilmoittautuvalle liittymislahjana Wilsonin lasten mailan tai jättitennispallon. Kampanja on voimassa kesän 2019 ajan ja koskee uusia jäseniä.

MITEN MUKAAN
· Ilmoita alla olevalla lomakkeella alustava halukkuutesi olla mukana kiertueella.
· Tule mukaan tammi-helmikuun aluetapaamisiin. Suunnittele ennen tapaamista, kuinka monta lajiesittelyä haluatte järjestää ja mitkä ovat toiveajankohdat.
· Mikäli et pääse aluetapaamiseen, ilmoita lajiesittelyidenne aikataulutoiveet seurapalvelupäällikölle ennen alueesi seuratapaamista.
· Voit jo alustavasti tiedustella koulujen ja päiväkotien tilannetta. Tarvittaessa saat seurapalvelupäälliköltä kouluille lähetettävän infokirjeen.
· Seuratapaamisissa annetaan tarkemmat ohjeet lajiesittelyihin, avoimiin oviin sekä liittymiskampanjaan. Tarvittaessa saat ohjeet seurapalvelupäälliköltä sähköpostitse.

UUTINEN VUODEN 2018 KIERTUEESTA
UUTINEN VUODEN 2017 KIERTUEESTA