SEURAVALMENTAJAKOULUTUS

Tason 2 muodostaa valtakunnallisesti Liikuntakeskus Pajulahdessa toteutettava seuravalmentajakoulutus, johon voivat hakeutua Tennisohjaajatason suorittaneet ja sen jälkeen vähintään 100 tuntia tai yhden vuoden käytännön kokemusta ohjaamisesta hankkineet.

Koulutus sisältää kolme kolmen päivän lähijaksoa (perjantaista sunnuntaihin) Pajulahdessa sekä kolme omassa toimintaympäristössä tapahtuvaa etäjaksoa. Koulutus painottuu valmentajan pedagogisten taitojen kehittämiseen (mm. ryhmän hallinta, eriyttäminen, vuorovaikutus, tavoitteiden asettaminen ja palautteenanto) sekä seuratoiminnan kehittämiseen (kausisuunnittelu, tapahtumien järjestäminen, seuran valmennusjärjestelmän kehittäminen). Koulutuksen yksilöllisyyden takeena on koulutukseen otettavien opiskelijoiden maksimimäärä 10.

Kouluttajana on vastuukouluttaja Harri Suutarinen. Koulutuksen hinta on 690 euroa, joka sisältää koulutusmateriaalit sähköisessä oppimisympäristössä, iCoach- ja Tenniskoulumallin sivustojen käyttöoikeuden sekä majoituksen ja täyshoidon iltapalalla. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostitse vastuukouluttajalle viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua.