Tennisässä

Uusi sähköinen kilpailujärjestelmä julkaistu!

Suomen Tennisliitto avasi tiistaina 20.6. uuden sähköisen kilpailujärjestelmän. Uusi järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden kehittää Tennisliiton tarjoamia palveluita pelaajille, seuroille ja halleille. Löydät myös jatkossa kaikki kilpailemiseen liittyvät palvelut tutusta www.tennisassa.fi -osoitteesta.

Kesän aikana tietoja siirretään vanhasta järjestelmästä uuteen. Valtaosa tiedoista on jo siirretty, mutta osa päivittyy myöhemmin. Järjestelmän toimivuuteen ja käytettävyyteen liittyviä päivityksiä ja korjauksia tullaan tekemään vielä kesän aikana. Pahoittelemme mahdollista haittaa ja toivomme kärsivällisyyttä siirtymävaiheen aikana.

Alla on tarkempia tietoja eri käyttäjäryhmille. Tutustu huolella ohjeisiin ja ole ajoissa liikkeellä kilpailuilmoittautumisten ja rekisteröitymisten osalta, jotta voit varmistaa osallistumisesi kilpailuihin. Suosittelemme huolehtimaan kilpailuilmoittautumiset ja rekisteröitymiset aina ilmoittautumisviikon perjantain puoleen päivään mennessä, näin voimme tarjota kaikille tukea ongelmatapauksissa. Mikäli ilmoittautuminen ja rekisteröityminen tehdään viikonlopun aikana, tuen saamista emme voi taata.

Tennisliiton toimiston puhelin palvelee elokuun loppuun asti arkisin klo 9-15 välillä ja kilpailut@tennis.fi osoitteesta saat sähköisesti apua uuteen järjestelmään liittyvissä ongelmissa. Kilpailunjärjestäjille on oma tukipalvelu käytössä, löydät ohjeet siitä alla olevasta Kilpailunjärjestäjät -kohdasta.

Tietoa pelaajille
Vanhan järjestelmän käyttäjätunnukset eivät siirry uuteen järjestelmään. Jokaisen pelaajan on rekisteröidyttävä ja luotava oma käyttäjätili, jos haluaa ilmoittautua kilpailuihin, maksaa maksuja, syöttää tuloksia tai muuttaa omia tietojaan. Kilpailuiden, sarjatenniksen ja rankingien katselu onnistuu ilman kirjautumista.

Vain Tennisliiton jäsenseurojen jäsenet voivat luoda käyttäjätilin uuteen kilpailujärjestelmään. Luotaessa tiliä, pelaajan täytyy antaa nimi, syntymäaika sekä sukupuoli. Mikäli pelaajalla ei ole aiemmin ollut kilpailulisenssiä tai hänellä on ollut puutteita em. tiedoissa, tilin luominen ei onnistu. Tällöin pelaajan on oltava yhteydessä Tennisliittoon (kilpailut@tennis.fi).

ohje pelaajille

Tietoa sarjatennisjoukkueille/kapteeneille 

Jokaisella sarjatennisjoukkueella tulee olla vähintään yksi kapteeni, joka voi syöttää tuloksia ja muokata ottelun pelipaikkaa ja -aikaa. Sarjatenniskapteeni voi myös antaa vastaavia oikeuksia muille joukkueen jäsenille. Sarjatenniskapteenin tulee ensin luoda oma käyttäjätili ja sen jälkeen kirjautua järjestelmään. Kaikille kesän 2017 sarjatennisjoukkueiden kapteeneille lähetetään sähköpostitse ohjeet. Mikäli et ole saanut 22.6. mennessä sähköpostia, olet yhteydessä Tennisliiton toimistoon (kilpailut@tennis.fi).

OHJE SARJATENNISKAPTEENEILLE

Tietoa kilpailunjohtajille
Kaikki kilpailut järjestetään 18.6. saakka vanhassa järjestelmässä. Tämän jälkeen kaikki kilpailut uudella Tournament Plannerilla. Kaikille niille seuroille, jotka järjestävät loppuvuoden aikana kilpailuja, on lähetetty ohjelmiston käyttölisenssi. Lisenssi on lähetetty yhdelle seuran kilpailunjohtajalle jonka tulisi jakaa sitä eteenpäin sitä tarvitseville.

Tournament planner ohjelmistosta löytyy myös hyvin pitkälle suomennettu versio. Voit asentaa sen tai englanninkielisen version verkkosivulta: https://www.tournamentsoftware.com/product/download.aspx?id=16&s=2  itsellesi

Ohje kilpailunjohtajille

OHJELMISTOON LIITTYVÄ KISATUKI:
Ulkokauden 2017 ajaksi on kilpailunjärjestäjille valmisteltu tiivistetty kisatuki ohjelmistoon liittyen. Gabor Lovro ja Artturi Mutanen vastaavat kyselyihin tiistai-iltaisin klo 15-21. Tämä aika auttaa siis lähinnä arvontaan ja aikataulutukseen liittyvissä kysymyksissä. Alla on myös mainittuna ne henkilöt ja puhelinnumerot jotka päivystävät kisaviikonloppuina mahdollisten ongelmien selvittämiseksi.

TIISTAI PÄIVYSTYKSET:
Gabor Artturi Yhteystiedot:
Gabor Lovro
gabor.lovro@hlk.fi
20.6. x x puh. 044-9880723
27.6. x
4.7. x Artturi Mutanen
11.7. x artturi.mutanen@elokuvakonepaja.com
18.7. x puh. 050-5264215
25.7. x
1.8. x
8.8. x
15.8. x
KISAPÄIVYSTYKSET:
Gabor Artturi Yhteystiedot:
Gabor Lovro
gabor.lovro@hlk.fi
puh. 044-9880723
23.-25.6 x
30.6-2.7. x Artturi Mutanen
7.-9.7. x artturi.mutanen@elokuvakonepaja.com
14.-16.7. x puh. 050-5264215
21.-23.7. x
28.-30.7. x
4.-6.8. x
11.-13.8. x
18.-20.8. x
25.-27.8. x

 

Kisajärjestäjillä on myös mahdollisuus ostaa halutessaan kilpailun alkuvalmisteluihin liittyvät palvelut Gabor Lovrolta tai Artturi Mutaselta. Mikäli asia on kohdaltanne ajankohtainen, olkaa asiassa suoraan yhteydessä Gaboriin tai Artturiin. He tekevät valmiiksi ohjeidenne mukaisesti kisan alkuvalmistelut kisatiedostoon (alkumääritykset ja perustiedot) sekä arpovat ja aikatauluttavat kisan. Tästä veloitus on 150 €/kilpailu.