Tennisässä

Kilpailemiseen liittyvät palvelut löytyvät www.tennisassa.fi -osoitteesta.

Alla on tarkempia tietoja eri käyttäjäryhmille. Tutustu huolella ohjeisiin ja ole ajoissa liikkeellä kilpailuilmoittautumisten ja rekisteröitymisten osalta, jotta voit varmistaa osallistumisesi kilpailuihin. Suosittelemme huolehtimaan kilpailuilmoittautumiset ja rekisteröitymiset aina ilmoittautumisviikon perjantain puoleen päivään mennessä, näin voimme tarjota kaikille tukea ongelmatapauksissa. Mikäli ilmoittautuminen ja rekisteröityminen tehdään viikonlopun aikana, tuen saamista emme voi taata.

Tennisliiton toimiston puhelin palvelee arkisin klo 9-15 välillä ja toimisto@tennis.fi osoitteesta saat sähköisesti apua uuteen järjestelmään liittyvissä ongelmissa.

Tietoa pelaajille
Vanhan järjestelmän käyttäjätunnukset eivät siirry uuteen järjestelmään. Jokaisen pelaajan on rekisteröidyttävä ja luotava oma käyttäjätili, jos haluaa ilmoittautua kilpailuihin, maksaa maksuja, syöttää tuloksia tai muuttaa omia tietojaan. Kilpailuiden, sarjatenniksen ja rankingien katselu onnistuu ilman kirjautumista. Rekisteröitymisen yhteydessä vanhan Ässän tiedot yhdistyvät uuteen Ässään.

Vain Tennisliiton jäsenseurojen jäsenet voivat luoda käyttäjätilin uuteen kilpailujärjestelmään. Luotaessa tiliä, pelaajan täytyy antaa nimi, syntymäaika sekä sukupuoli. Järjestelmä tarkistaa pelaajan jäsenyyden ilmoittamassaan seurassa. Seuran tulee siis olla lisännyt pelaaja jäsenrekisteriinsä ennen Ässään rekisteröitymistä.

Ohje pelaajille

Tietoa sarjatennisjoukkueille/kapteeneille 

Jokaisella sarjatennisjoukkueella tulee olla vähintään yksi kapteeni, joka voi syöttää tuloksia ja muokata ottelun pelipaikkaa ja -aikaa. Sarjatenniskapteeni voi myös antaa vastaavia oikeuksia muille joukkueen jäsenille. Sarjatenniskapteenin tulee ensin luoda oma käyttäjätili ja sen jälkeen kirjautua järjestelmään. Ilmoitetuille kapteeneille on annettu oikeudet tulosten syöttöön ja peliaikojen päivittämiseen. Tähän ei siis enää tarvita erillisiä tunnuksia vaan oikeudet ovat pelaajatunnusten alla.

Sarjatenniskapteenien ohjeet

Tietoa kilpailunjohtajille
Kaikille niille seuroille, jotka järjestävät vuoden aikana kilpailuja, on lähetetty ohjelmiston käyttölisenssi. Lisenssi on lähetetty yhdelle seuran kilpailunjohtajalle jonka tulisi jakaa sitä eteenpäin sitä tarvitseville. Vuoden 2020 lisenssit toimivat vielä tammikuussa 2021. Vuoden 2021 lisenssit lähetetään seuroille tammikuussa 2021.

Tournament planner ohjelmistosta löytyy myös hyvin pitkälle suomennettu versio. Voit asentaa sen tai englanninkielisen version verkkosivulta: https://www.tournamentsoftware.com/product/download.aspx?id=16&s=2  itsellesi

Ohje kilpailunjohtajille

Ohje kilpailujen anomiseen