Tennisässä

Suomen Tennisliitto avasi tiistaina 20.6.2017 uuden sähköisen kilpailujärjestelmän. Uusi järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden kehittää Tennisliiton tarjoamia palveluita pelaajille, seuroille ja halleille. Löydät myös jatkossa kaikki kilpailemiseen liittyvät palvelut tutusta www.tennisassa.fi -osoitteesta.

Järjestelmän toimivuuteen ja käytettävyyteen liittyviä päivityksiä ja korjauksia tullaan tekemään vielä syksyn aikana. Pahoittelemme mahdollista haittaa ja toivomme kärsivällisyyttä siirtymävaiheen aikana.

Alla on tarkempia tietoja eri käyttäjäryhmille. Tutustu huolella ohjeisiin ja ole ajoissa liikkeellä kilpailuilmoittautumisten ja rekisteröitymisten osalta, jotta voit varmistaa osallistumisesi kilpailuihin. Suosittelemme huolehtimaan kilpailuilmoittautumiset ja rekisteröitymiset aina ilmoittautumisviikon perjantain puoleen päivään mennessä, näin voimme tarjota kaikille tukea ongelmatapauksissa. Mikäli ilmoittautuminen ja rekisteröityminen tehdään viikonlopun aikana, tuen saamista emme voi taata.

Tennisliiton toimiston puhelin palvelee lokakuun loppuun asti arkisin klo 9-15 välillä ja kilpailut@tennis.fi osoitteesta saat sähköisesti apua uuteen järjestelmään liittyvissä ongelmissa. Kilpailunjärjestäjille on oma tukipalvelu käytössä, löydät ohjeet siitä alla olevasta Kilpailunjärjestäjät -kohdasta.

Tietoa pelaajille
Vanhan järjestelmän käyttäjätunnukset eivät siirry uuteen järjestelmään. Jokaisen pelaajan on rekisteröidyttävä ja luotava oma käyttäjätili, jos haluaa ilmoittautua kilpailuihin, maksaa maksuja, syöttää tuloksia tai muuttaa omia tietojaan. Kilpailuiden, sarjatenniksen ja rankingien katselu onnistuu ilman kirjautumista. Rekisteröitymisen yhteydessä vanhan Ässän tiedot yhdistyvät uuteen Ässään.

Vain Tennisliiton jäsenseurojen jäsenet voivat luoda käyttäjätilin uuteen kilpailujärjestelmään. Luotaessa tiliä, pelaajan täytyy antaa nimi, syntymäaika sekä sukupuoli. Mikäli pelaajalla ei ole aiemmin ollut kilpailulisenssiä tai hänellä on ollut puutteita em. tiedoissa, tilin luominen ei onnistu. Tällöin pelaajan on oltava yhteydessä Tennisliittoon (kilpailut@tennis.fi).

ohje pelaajille

Tietoa sarjatennisjoukkueille/kapteeneille 

Jokaisella sarjatennisjoukkueella tulee olla vähintään yksi kapteeni, joka voi syöttää tuloksia ja muokata ottelun pelipaikkaa ja -aikaa. Sarjatenniskapteeni voi myös antaa vastaavia oikeuksia muille joukkueen jäsenille. Sarjatenniskapteenin tulee ensin luoda oma käyttäjätili ja sen jälkeen kirjautua järjestelmään. Ilmoitetuille kapteeneille on annettu oikeudet tulosten syöttöön ja peliaikojen päivittämiseen. Tähän ei siis enää tarvita erillisiä tunnuksia vaan oikeudet ovat pelaajatunnusten alla.

ohje sarjatenniskapteeneille

Tietoa kilpailunjohtajille
Kaikille niille seuroille, jotka järjestävät loppuvuoden aikana kilpailuja, on lähetetty ohjelmiston käyttölisenssi. Lisenssi on lähetetty yhdelle seuran kilpailunjohtajalle jonka tulisi jakaa sitä eteenpäin sitä tarvitseville.

Tournament planner ohjelmistosta löytyy myös hyvin pitkälle suomennettu versio. Voit asentaa sen tai englanninkielisen version verkkosivulta: https://www.tournamentsoftware.com/product/download.aspx?id=16&s=2  itsellesi

Ohje kilpailunjohtajille

Ohje kilpailujen anomiseen

OHJELMISTOON LIITTYVÄ KISATUKI:

Lokakuun 2017 loppuun asti jatkuu kilpailunjohtajien päivystysapu uuteen ohjelmistoon liittyen aina tiistaisin klo 15-21. Päivystyksen hoitaa Artturi Mutanen, artturi.mutanen@elokuvakonepaja.com , puh. 050-5264215.

Kisajärjestäjillä on myös mahdollisuus ostaa halutessaan kilpailun alkuvalmisteluihin liittyvät palvelut Gabor Lovrolta tai Artturi Mutaselta. Mikäli asia on kohdaltanne ajankohtainen, olkaa asiassa suoraan yhteydessä Gaboriin tai Artturiin. He tekevät valmiiksi ohjeidenne mukaisesti kisan alkuvalmistelut kisatiedostoon (alkumääritykset ja perustiedot) sekä arpovat ja aikatauluttavat kisan. Tästä veloitus on 150 €/kilpailu.