SUEK puhtaasti paras verkkokoulutus ja erivapausmenettely

Puhtaasti paras on verkkokoulutus, jonka avulla urheilijat ja heidän tukihenkilönsä voivat oppia ja varmistaa tietonsa antidopingasioista. Koulutuksen sisältö perustuu antidopingsäännöstöihin. Verkkokoulutuksen avulla Tennisliitto haluaa varmistaa, että kansainvälisiin arvokilpailuihin sekä ITF- ja TE-kilpailuihin lähtevillä joukkueilla on perustietämys antidopingasioista.

Koulutus tulee olla suoritettuna kaikkien pelaajien, kapteenien/valmentajien ja mielellään myös vanhempien osalta ennen matkan alkua. 12-vuotiaiden osalta on varmasti järkevintä, että valittu pelaaja suorittaa koulutuksen esimerkiksi yhdessä vanhemman tai henkilökohtaisen valmentajan kanssa. Linkki koulutukseen tästä.

Olettehan pikaisesti yhteydessä harri.suutarinen(at)pajulahti.com, mikäli urheilijan sairauden hoito (esimerkiksi astma) vaatii jonkin urheilussa kielletyn lääkeaineen tai menetelmän käyttöä. Hoidolle voidaan hakea erivapautta, joka voi tehdä mahdolliseksi kielletyn aineen tai menetelmän käytön hoidollisiin tarkoituksiin. Lisätietoa täältä.