Davis Cup Suomi – Liettua 7.-8.4.2018

Kuva: Iina Airio

Tennisliitto ja HVS-Tennis järjestävät yhteistyössä Suomen seuraavan Davis Cup -kotiottelun Talissa 7.-8.4. Ottelussa ovat vastakkain Suomi ja Liettua. Luvassa on todellinen tennisjuhla, kun Suomen huiput kamppailevat voitosta kotiyleisön edessä.

Lippuja tapahtumaan voi ostaa täältä.

Suomea ottelussa edustavat edellisessä Davis Cup -ottelussa Tunisiassa voitokkaasti esiintynyt viisikko: Henri Kontinen, Emil Ruusuvuori, Harri Heliövaara, Patrik Niklas-Salminen ja Otto Virtanen. Henri Kontinen kuuluu maailman nelinpelaajien eliittiin ja muiden pelaajien kehityskäyrät osoittavat voimakkaasti ylöspäin. Suomen joukkueen kapteenin, legendaarisen Jarkko Niemisen johdolla nuorten taito ja into saadaan varmasti näkyviin hurjasti kannustavan kotiyleisön edessä Talin keskuskentällä.

Suomen tuleva vastustaja Liettua voitti Davis Cupin ensimmäisellä kierroksella Viron. Liettualta saapuu Suomeen kova joukkue: Ricardas Berankis (ATP-84, paras ranking 50.), Laurynas Grigelis (ATP-251), Lukas Mugevicius ja Matas Vasiliauskas. Joukkueen kapteenina toimii Rimvydas Murgevicius.

Huipputenniksen lisäksi Talissa on Davis Cup -viikonloppuna tarjolla mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa lapsille ja vanhemmillekin.

Aikataulu

Lauantaina 7.4. klo 15.45 avajaiset, klo 16 alkaen 2 kaksinpeliä
Sunnuntaina 8.4. klo 12 alkaen nelinpeli ja 2 kaksinpeliä

Lippujen hinnat

Päivälippu aikuinen: 30€
Päivälippu lapsi (alle 18v.): 15€
Päivälippu aikuinen + lapsi (alle 18v.): 40€
Kahden päivän lippu aikuinen: 55€
Kahden päivän lippu lapsi: 25€
Lipunhintaan lisätään 1-1.50€ käsittelymaksu per lippu.
Kaikki em. liput ovat numeroituja istumapaikkoja.

Lippukauppa