Davis Cup Suomi – Liettua 7.-8.4.2018

Kuva: Iina Airio

Tennisliitto ja HVS-Tennis järjestävät yhteistyössä Suomen seuraavan Davis Cup -kotiottelun Talissa 7.-8.4. Ottelussa ovat vastakkain Suomi ja Liettua. Luvassa on todellinen tennisjuhla, kun Suomen huiput kamppailevat voitosta kotiyleisön edessä.

Lippuja tapahtumaan voi ostaa täältä.

Suomea ottelussa edustavat Tunisiassa voitokkaasti esiintynyt viisikko: Henri Kontinen, Emil Ruusuvuori, Harri Heliövaara, Patrik Niklas-Salminen ja Otto Virtanen. Henri Kontinen kuuluu maailman nelinpelaajien eliittiin ja muiden pelaajien kehityskäyrät osoittavat voimakkaasti ylös päin. Suomen kaikkien aikojen tennispelaajan Jarkko Niemisen johdolla nuorten taito ja into saadaan varmasti näkyviin hurjasti kannustavan kotiyleisön edessä Talin keskuskentällä.

Suomen vastustaja Liettua voitti ensimmäisellä kierroksella selkeästi Viron. Voiton takuumiehinä Liettualta pelasivat Ricardas Berankis (ATP-111, paras ranking 50.) sekä  Laurynas Grigelis (ATP-281). Suomen nuorella ja ennakkoluulottomalla joukkueella on hyvät mahdollisuudet voittaa Liettua, mutta lisäapua katsomosta tarvitaan.

Lapsille järjestetään molempina ottelupäivinä kannustuskilpailu. Molempien päivien aktiivisin, positiivisin ja mielikuvituksellisin kannatusporukka palkitaan Suomen maajoukkueen nimikirjoituksilla varustetulla pelipaidalla.

Huipputenniksen lisäksi tarjolla on mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa lapsille ja vanhemmillekin.

Ohjelma

Lauantaina 7.4. klo 15.45 avajaiset, klo 16 alkaen 2 kaksinpeliä
Sunnuntaina 8.4. klo 12 alkaen nelinpeli ja 2 kaksinpeliä

Lippujen hinnat

Päivälippu aikuinen: 30€
Päivälippu lapsi (alle 18v.): 15€
Päivälippu aikuinen + lapsi (alle 18v.): 40€
Kahden päivän lippu aikuinen: 55€
Kahden päivän lippu lapsi: 25€
Lipunhintaan lisätään 1-1.50€ käsittelymaksu per lippu.
Kaikki em. liput ovat numeroituja istumapaikkoja.

Lippukauppa